Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Povestile pescaresti nu inceteaza niciodata sa ma amuze. Viata a facut sa am in jurul meu numai pescari si bineinteles ca toti mai baga cate o minciuna in ceea ce priveste capturile. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand aud pe cate unul ca a prins ditamai pestele, il intreb: “Pai o poza ceva nu ai?” si bineinteles ca aud raspunsuri de genul “Nu aveam telefonul langa mine”, “Aveam telefonul in masina” si asa mai departe. Din punctul meu de vedere pescarii adverati vin cu poze, nu cu povesti.

De ce minte lumea in legatura cu captura?

Mi-am tot pus intrebarea asta de vreo cateva ori si sincer nu am reusit sa inteleg. Nu am gasit un raspuns. Poate ca sta in firea romanului sa minta din orice iar atunci cand devine si putin competitiv, minte de ingheata apele. Imi aduc aminte si de povestile vanatoresti si ma intreb din nou de ce? Poate ca pescuitul si vanatoarea merg mana in mana de cele mai multe ori si din aceasta cauza povestile incep sa infloreasca de mama focului in ambele tabere.

Cele mai tampite povesti pescaresti

Cele mai tampite povesti pescaresti pe care le-am auzit vine de la oameni care au obiceiul sa minta si in viata reala destul de mult. Oare de ce? Am spus de multe ori ca romanii sunt campuini mondial la minciuna, e un nou sport national. Sinceritatea nu mai are nici o legatura cu pestuitul de mult si asta din cauza faptului ca romanii sunt cei care il practica destul de mult. Cunosc si oameni straini care practica pescuitul din pasiune dar nu am auzit niciodata povesti de-astea la ei. Ei daca prind ceva au poze, tot, totul e corect. Numai la noi pescarii mint de ingheata apele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top