Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

E din ce in ce mai dificil sa avem grija de noi, cu atata poluare in jur, cu atatea toxine si atatea alimente otravite pur si simplu cu tone de pesticide. Vremurile pe care le traim sunt niste vremuri ale carentelor alimentare, ne lipsesc multe vitamine si minerale importante din organism si din pacate nu prea reusim sa ni le asiguram doar din alimentatie. De exemplu, vitamina D este potrivit statisticilor, numarul 1 in randul carentelor romanilor si lista cu vitamine care ne lipsesc din organism este destul de lunga…

Am insistat cu Vitamina D pentru ca este genul de vitamina care cu greu poate fi asimilata din surse artificiale, aveti aici mai multe detalii legate despre aceasta  problema. Totusi, exista solutii pentru orice, iar una dintre solutii se rezuma la suplimentele alimentare. Din punctul meu de vedere, aceste suplimente sunt imperios necesare daca avem pretentia sa fim sanatosi cat de cat. Sunt constient de faptul ca aceste suplimente alimentare reprezinta o sursa artificiala, insa e singura solutie.

Vitaminele si mineralele sunt foarte importante pentru noi daca tinem la aspectul fizic. Modul in care aratam este in directa legatura cu starea noastra generala de sanatate. Am observat ca exista foarte multe femei trecute de prima tinerete care nu se alimenteaza cum trebuie si inevitabil apar problemele cu ridurile. Cheltuie sume colosale pe creme antirid in loc sa inceapa sa se hraneasca cum trebuie si sa aduca acel aport de vitamine necesar organismului… Apoi, chiar daca mananca ceva mai sanatos tot nu se orienteaza catre produse naturale precum un  ser antirid cu ulei de argan. Nu, merg tot pe chimicale si pe niste creme care desi sunt naturale, va asigur ca sunt pline de chimicale.

Trebuie sa avem grija de propria sanatate si daca ne vom ingriji de organism, daca ii vom oferi toate cele necesare astfel incat sa reusim sa nu avem carente de vitamine, cred ca si modul in care aratam va fi unul mult mai bun. Nu vom mai avea nevoie sa cheltuim sume colosale pe masti anti rid si alte creme menite sa ne faca sa aratam sanatosi si tineri, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top