Sunday 19th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

De cand ma stiu tot aud in jurul meu pe X si pe Y ca a luat nu stiu ce teapa. Cred ca teapa a ajuns deja un sport national si avem si olimpici in domeniu. Olimpici in dat tepe si olimpici in primit tepe. Exista doua moduri de a aborda o teapa primita: admiti ca esti fraier si te feresti sa mai spui altora, evitand astfel sa te faci de ras extra sau poti alege sa dai sfara-n tara si sa urli cat te tin plamanii pe la toata lumea ca ai luat teapa si nustiu ce, nustiu cum… Fiecare cu modul sau si cu felul sau de a fi pana la urma.

Totusi, nu pot sa remarc ingeniozitatea romanului atunci cand vine vorba de dat teapa. Gaseste cele mai inventive smecherii si cei mai mari prosti. As vrea totusi sa apar tepuitii si sa spun ca oamenii corecti si cinstiti sunt usor de fraierit. Atata timp cat oamenii or sa fie sinceri, or sa fie si usor de fraierit. Cred ca asta e cel mai mare defect al romanilor, ca sunt usor de pacalit. Romanii sunt genul de oameni care se opresc in strada sa ajute pe cel care are nevoie. Insa, in loc sa ajute, isi ia teapa intr-un fel.

Nu stiu daca teapa o sa dispara din Romania in urmatorii 10 ani pentru ca este prea adanc infipta in mentalitate ca sa poata fi eliminata asa, cu una cu doua. Cred ca cel mai interesant a fi de vazut pe unde scot camasa toti teparii astia care ne-au mancat zilele daca ar fi dusi putin pe la politie. Cred ca avem nevoie de o institutie a politiei care sa functioneze si la nivelul asta de teapa marunta alias gainarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top