Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Să stai la coadă la casa de marcat la un hipermarket poate să fie sinonim cu trecerea prin Furcile Caudine, ori cu iadul. Lucrurile decurg foarte încet pentru că acea casieră se coiește și se mișcă asemenea ochilor unui defunct, oamenii care au cumpărat se scobesc veșnic după ce 30 de bani pe care casiera îi cere la final ca să nu îi umple de fise și așa mai departe. Colac peste pupăză, mai primești și câte un cărucior în fund din când în când.

Da, românul nu se simte bine până nu creează un pic de atmosferă de busculadă, nu se simte bine până nu se împinge cu tot cu cărucior în tine. Și el nu simte că te împinge, o face cu destul de multă convingere, astfel încât te întrebi dacă cumva te vede sau nu că ești în fața lui. Nu este suficient că ești nervos de modul foarte lent în care se mișcă lucrurile la casă, mai vine și un cretin care te împunge cu căruciorul în fund ca și cum ai fi omul invizibil.

Mie mi s-a întâmplat chestia asta de multe ori , cred că de fiecare dată când am mers la cumpărături la Carrefour și mereu m-am întrebat care este cauza, de ce oamenii fac acest lucru? Au impresia oare că dacă lasă 1 centimetru liber între tine și coșul lor, pe acolo se va strecura altă persoană și se va băga în față? Sau poate că au fost școliți încă de mici că atunci când stau la coadă trebuie să creeze un fel de trenuleț, iar trenulețul ați văzut și voi că are vagoanele legate unul de celălalt… Imbecili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top