Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Muzica trance a fost intotdeauna un fel de drog, pe care din pacate nu toata lumea il simte sau il intelege. Daca e sa intreb prietenii mei ce inseamna TRANCE , majoritatea habar nu au. Or sa spuna ca e ceva marca de electrocasnice sau ceva de genul. Muzica trance este o muzica de nisa dupa cum va puteti da seama, electronica 100%. Daca numele Armin va spune ceva, sau ASOT, inseamna ca suntem pe aceeasi lungime de unda si intelegeti ce inseamna muzica Trance.

Muzica trance este muzica secolului 21, electronica in totalitate si inteleasa numai de cei care se pricep si la calculatoare, cei care au contact cu strainatatea si cu internationalul. In Romania, nu exista festival de trance si nu o sa existe niciodata. Atata timp cat gradul de incultura este in continua crestere, nu va exista niciodata un festival de orice alt gen muzical, nu neaparat trance. Cu toate acestea, tin minte ca a fost un festival de manele in urma cu ceva ani la Severin, unde a iesit un adevarat iures. Tiganii au venit is s-au calcat in picioare ca sa vada artistii foameni: Guta, Salam si Peste….

In fine, sa lasam la o parte teritorii obscure precum concertul de ragaituri, pardon, manele… Sunt si ele realitatea vremurilor pe care le traim si nu le putem ignora din discutie. Ma gandesc totusi incotro ar fi evoluat aceasta tara daca nu am fi avut parte de manele, ce muzica ar fi indragit un popor intreg in lipsa manelellor? Ca trebuia sa indrageasca ceva in loc? Muzica populara? Trance? Rock? Pop? Cine stie?

Trance takes you higher, este genul de muzica potrivita pentru orice activitate, cu un ritm motivational si plin de energie. Ascult trance de cand ma stiu si nu cred ca o sa ma opresc vreodata, nu o sa imi schimb niciodata gusturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top