Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Detergentul cu siguranta poate fi clasificat, in functie de pret si de calitate. Daca o sa te duci prin magazine, o sa vezi ca exista cel putin 100 de marci de detergenti, unele mai cunoscute, altele mai cunoscute. Astazi o sa incerc sa fac un TOP 5 al celor mai buni detergenti folositi de mine personal. Tin sa precizez ca am obiceiul sa fac experiente, asa ca am probat destul de multe variante pana sa reusesc sa ajung la concluziile formulate prin intermediul acestui top. Asadar, sa vedem…

Top 5 detergenti pentru masina de spalat

  1. OMO – Desi multi nu au auzit de el sau daca nu au auzit, l-au evitat, OMO mi s-a parut de departe cel mai bun detergent automat pe care l-am folosit. Am folosit varianta lichida.
  2. Persil – In trecut, acest detergent era cel mai bun de pe piata. Se pare ca a cam pierdut suprematia in batalia pentru eliminarea petelor. In trecut, acest detergent era mult mai calitativ.
  3. Tide – Un detergent care nu scoate culorile din rufe, nu e stralucit, insa este singurul din lista noastra care nu decoloreaza. Probabil ca ar exista altii mai buni ca el, insa e de apreciat si capacitatea de nu decolora,
  4. Ariel – Dupa parerea mea, Arielul s-a dus la vale destul de serios. E din ce in ce mai slab calitativ. In urma cu 10-15 ani oamenii se duceau la sarbi sa cumpere Ariel, cel de la noi era execrabil ca si calitate. Nu multe s-au schimbat de atunci, doar ca si cel de la sarbi a inceput sa fie la fel de prost.
  5. Dero – Este primul detergent romanesc din topul nostru si tin sa spun ca este ieftin si bun. Il folosesc dese ori cand am de spalat haine de munca, salopete, etc. Isi face treaba si atat.
  6. Rex – Cel mai prost detergent posibil si imposibil… Deci n-ai ce face cu el. Nu spala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top