Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am vazut aseara tarziu, poate prea tarziu ca sa mai las vreun comentariu, un articol despre o masina parcata in Bucuresti. Proprietarul parcase neregulamentar si lasase in geam un numar de telefon pentru cei care ar fi eventual deranjati sau incomodati de faptul ca a lasat masina acolo. Bineinteles, un blogger cu coloana vertebrala si simbol al justitiarului bucurestean, i-a facut poza si a pus-o pe net indemnand cititorii sa il injure prin SMS-uri. Ei bine, de aici la circ doar un pas a fost.

Nu stiu pe unde locuiti voi, insa in Bucresti nimeni nu parcheaza regulamentar. Absolut nimeni, asa ca sa nu ne mai cacam pe noi de dreptate si chestii de-astea. Dreptatea e ceva abstract pe care noi, oamenii de rand nu putem sa o facem, putem doar sa o cerem institutiilor abilitate.ce-ar fi acuma ca toti bloggerii sa faca poze la cei care parcheaza neregulamentar si eventual daca oamenii au numere de telefon pe masini, sa se apuce o tara intreaga sa trimita sms-uri cu injuraturi?

Tara arde si baba se piaptana, asa si cu parcarile neregulamentare. Cand or sa fie parcari berechet, o sa parcheze si oamenii cum trebuie si sa n-o ziceti pe aia cu “era parcare la 500m mai jos”… Da frate, dar eu poate nu am 25 de minute la dispozitie ca sa ma duc si sa ma intorc 1 km. Timpul e foarte pretios si vrem sa nu sa recunoastem, parcam ca boii din cauze multiple, nu cam am vrea noi, ci ca nu se poate altfel in contextul actual al societatii. Asa e cand orasul se dezvolta dar strazile raman aceleasi.

Dupa cum spuneam, discutii fara sens, labareala cronica, o zi ca oricare alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top