Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Zilele trecute, Țiriac a fost invitat la Rareș Bogdan la Realitatea TV. Ok, nimic în neregulă până aici. Țiriac apare destul de rar pe la TV pentru că nu este o personalitate implicată în politică. El are afacerile lui, are zecile lui de mașini cu care trebuie să se plimbe, cu alte cuvinte are lucruri mult mai importante de făcut decât să se bălăcărească pe la televizor pe motive politice cu fel de fel de ghiolbani ajunși în Parlament prin anumite conjuncturi favorabile.

Nu, Țiriac este un domn distins care nu vrea niciodată să se facă de râs pe la televizor cu asemenea personaje. A apărut însă la Realitatea și nu înțeleg de ce.

De ce Dumnezeului a acceptat el să se ducă acolo?

Interviul sau mai bine zis, emisiunea mi s-a părut de un comic ieșit din comun pentru că după cum știm cu toții, Realitatea TV este cu DNA și Kovesi, pe când Țiriac a propovăduit ore bune ideile mult discutate și susținute de Antena 3. Așadar, vă dați și voi seama ce a putut să iasă acolo.

Pe mine unul m-a amuzat pentru că l-am văzut pe domnul Rareș Bogdan cam depășit de situație. Practic, nu mai conta cine avea acolo dreptate și cine nu. Domnul Țiriac o ținea pe-a lui, zicea că preferă un hoț, nu un prost la conducere și tot așa…

Cam tristă privirea lui Rareș Bogdan și sunt curios dacă-l vor mai invita vreodată pe acest domn Țiriac la ei în vreo emisiune… Cred că nu se așteptau la chestia asta, sincer să fiu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top