Tiganii din fantana

Nu, din pacate nu a cazut nici un tigan in fantana, ci au intrat sa faca baie in fantana arteziana din Drobeta Turnu Severin. Cu alte cuvinte, unde sa se desupta si ei daca nu in fantana din centrul orasului? Evident ca nu au intrat sa se desputa ci sa scape de caldura. Nu am vazut urme de sapun prin zona asa ca trag si eu concluziile.

Stau si ma intreb ce pazeste politia si jandarmeria pentru ca e strigator la cer. Jandarmeria este in capatul strazii, politia la fel… Si culmea nici macar un politst nu a intervenit ca sa scoata puradeii din apca, ca daca le zic ciori sar de cur in sus toate organizatiile antidiscriminare din lume. Ba chiar mai mult, cativa cetateni afirma faptul ca in zona au fost vazuti niste politisti locali ce insa au trecut nepasatori in timp ce in fantana era o balaceala generala.

Numai la noi vezi asa ceva, atata nepasare si atata indiferenta a autoritatilor locale pentru ordinea si linisrea publica numai la Severin vezi. Tiganii au acaparat intreg centrul orasului si isi fac de cap care cum vor. Nu stiu cum au pus mana pe imobile in acea zona, dar culmea este ca stau in centrul orasului, in zone in care nici macar primarii nu au reusit sa isi cumpere teren.

As vrea sa vad ca se face ceva in acest sens, ca destul ne-am facut de ras din cauza tiganilor in Europa, nu trebuie sa ne mai facem de ras si la nivel national, ca pozele cu tiganii din fantana au facut inconjurul lumii si al tarii bineinteles. O tara intreaga a ras de noi ca nu suntem in stare sa tinem tiganii departe de fantani, monumente, etc. Ordinea si linistea publica trebuie sa fie o prioritate pentru toata lumea, nu numai pentru unele orase.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT