Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ma gandesc cu atata drag la bunicii mei… Ei au fost practic cei care m-au crescut si uneori ma cuprinde o infinita compasiune pentru ei cand vad ca au ajuns aproape neputinciosi. Varsta isi spune cuvantul, din pacate timpul nu iarta pe nimeni si o data ce ajungem pe la 70 de ani, inevitabil apar si problemele de sanatate. De exemplu, bunica mea nu mai aude bine, insa din fericire am reusit sa rezolv problema cu o proteza auditiva. Am cumparat de pe net un aparat auditiv nou pentru bunica mea, desi unii insistau sa cumpar unul second hand. Hai frate, cum sa cumperi asa ceva la mana a doua? Stiu ca exista oferte destul de bune pe piata, insa nu ma intereseaza asa ceva. Oamenii astia merita un lucru nou la cat s-au chinuit cu mine sa ma creasca.

De asemenea, am preferat sa-i iau un tensiometru de brat  bunicului meu , daca tot am dat comanda de acel aparat auditiv ca sa il linistesc. A avut ceva probleme minore cu tensiunea in urma cu 2 luni si de atunci a ramas destul de speriat. Am zis ca-l linistesc cu acest aparat. Nu vrea sa inteleaga ca din cauza bauturii a avut problemele atunci… Oricum, cu acest tensiometru am zis ca-l linistesc oleaca. Recomand si voua sa cumparati un aparat auditiv sau un tensiometru pentru cei care au nevoie, rude, batrani la care tineri pentru ca este modul ideal prin care le faceti batranetea mai usoara.

Tehnologia a avansat destul de mult astfel incat sa permita un mic ajutor pentru cei care au deficiente, indiferent de sector. Ma bucur ca viata celor batrani poate fi facuta mai frumoasa chiar si cu un simplu aparat auditiv. Consider ca banii nu trebuie sa fie o problema in momentul in care cei dragi au nevoie de un mic ajutor. In plus, aceste aparate auditive sau un tensiometru nu costa cine stie ce bani. Puteti vedea si voi preturile accesand linkurile de mai sus… Aveti grija de persoanele dragi si incercati pe cat posibil sa le faceti o batranete mai usoara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top