Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

tariceanuZilele trecute toate televiziunile au vuit după ce Tăriceanu a fost surprins în Pipera la DRPCIV la orele 7:40, înainte de începerea programului, intrând pe la spatele instituției pentru a-și schimba permisul de conducere. În fața instituției însă, era o coadă de 1000 de persoane. Ce a făcut omul mai exact, a sfidat pe toată lumea, s-a băgat în față ca jegul înainte de deschiderea ușilor. Evident, nu avea cum să își ia 3 zile libere de la muncă pentru a sta la o coadă, nu?

Eh, doar nu o să stea Tăriceanu la coadă cu Pulimea, să miroase transpirație. El este demnitar de rang înalt, atât de înalt încât grija lui este să fenteze coada, nu să o rezolve. Bă frate dar nu a venit nici măcar o persoană de la Guvern sau de oriunde altundeva să spună ceva legat de rezolvarea acelor cozi ridicole, nu frate, nu-i interesează. Grija lor este să-și rezolve strict problemele lor, nu ale altora. Așa a fost țara asta de când o știu. Ce era dacă venea Tăriceanu și stătea la coadă?

Cred că ar fi făcut cineva ceva acolo dacă Tăriceanu ar fi stat la coadă, s-ar fi făcut de râs cei din administrație. Din păcate, Tăriceanu nu a vrut să stea la coadă, el a vrut să fie un român egoist autentic și să intre ca nesimțitul înaintea tuturor și să-și rezolve ce avea de rezolvat. Te-apucă scârba frate când vezi pe cine votezi an de an… Oamenii sunt acolo cu alte griji, nu cu grija cetățeanului. Nu am văzut absolut nici un demnitar să coboare acolo printre mia de oameni să vadă care e treaba, doar Tăriceanu a coborât și nu de plăcere, ci că avea nevoie de ceva. A intrat prin dos, evident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top