Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Băi fraților, nu am să pot înțelege niciodată mania românilor de a da muzica la maxim. Nici în mașină, nici acasă. Am și eu foarte mulți astfel de vecini pe scară, în bloc, în cartier, în oraș, în țară, etc. Probabil și voi aveți și cam singura explicație ce-mi vine în minte referitor la acest obicei se leagă de ceva disfuncții ale timpanelor. Cred că oamenii ăștia sunt surzi sau ceva de genul, altfel nu pricep de ce ai asculta muzica atât de tare. Bine, sunt surzi pe lângă faptul că sunt și nesimțiți.

Probabil genul ăsta de oameni au crescut undeva în sălbăticie iar când au ajuns la oraș, văzând că nu le zice nimeni nimic, au început să se comporte pe măsură. Cât de nesimțit să fii frate să dai muzica la maxim în bloc știind că nu ești singur, știind că mai sunt oameni în jurul tău care poate dorm sau care poate muncesc, sau care poate au venit obosiți de la muncă și nu mai au chef de manelele tale? (90% dintre acești țărani manele ascultă, doar nu simfonii de Mozart).

Din păcate, numai în România se tolerează o asemenea nesimțire și un asemenea comportament de ciobani coborâți pentru prima dată la oraș din vârf de munte. În România nimeni nu sună să reclame la Poliție asemenea ieșiri și chiar dacă sună, la cât de operativă este poliția, e clar că până apar oamenii legii, se face noaptea. Și în fond, țăranul dacă nu deschide ușa polițiștilor, aceștia nu au ce să-i facă. Deci nu avem legi pentru asemenea idioți. Uneori când aud manele venite de la zeci de metri depărtare, îmi vine să mă duc în Stepa Calmucă, să fiu vecin doar cu urșii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top