Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Super Mario RunNostalgicii anilor 90 și 2000 au acum pe Mario pe telefonul mobil. Chiar dacă nu mai este vorba despre manete și o grafică destul de primitivă și pătrățoasă, acest Super Mario Run este un joc destul de distractiv și partea cea mai frumoasă este gratuitatea. Da, este un joc 100% gratuit al celor de la Nintendo. Nu vă faceți griji, își vor scoate ei pârleala cu in-app purchases ca de obicei.

Îmi aduc aminte de copilărie când văd acest joc și cu toate că nu seamănă cu nimic din vechiul Mario, din punctul meu de vedere o să fie foarte bine primit de comunitatea old school. Este tot un joc de tip arcade. După ce l-am jucat câteva runde am putut să-mi fac o părere despre ce nu-mi place la el și voi înșira mai jos aceste lucruri astfel încât să creez o imagine cât mai corectă asupra jocului.

Ce nu-mi place la Super Mario Run

  • Pe telefoanele vechi, adică mai vechi de 1 an, timpul inițial de load este destul de mare. Stă destul de mult până să te bage în joc ceea ce e frustrant, taie din pofta de joc.
  • Între runde ai parte de timpi de load destul de mari. Din nou, aceeași problemă ca la începutul jocului. Prea mult aștepți să se încarce rundele. Cei de la Nintendo trebuie să găsească o soluție și pentru cei care au telefoane mai vechi, nu de ultimă generație.
  • Nu poți să scapi de tutorial. E chiar enervant tutorialul cel puțin pentru mine. Nu e un RPG sau ceva de genul. Tot ce faci tu este să apeși pe display când vrei ca Mario să sară sau să sară ceva mai sus, atât. Dar cine știe, poate următoarele update-uri vor rezolva problema asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top