Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am vrut să fac o comandă pe Hervis-Sports adineaori la o pereche de adidași. Chiar mă bucuram că am găsit în sfârșit niște modele mai frumoase la niște bani decenți. Am pierdut cam 10 minute să mă uit în listele alea interminabile de modele și mărci, pentru ca apoi, după ce mi-am selectat câteva modele triate, să observ că nici unul nu se poate comanda online. WTF???

De ce naibii ai mai ține un magazin online care nu poate vinde nimic? Mă miram eu să fi dat norocul peste șine și să găsesc ceva interesant în ale adidașilor. Sau dacă nu ai în stoc acele modele de ce naiba nu le scoți din magazin? Pe cuvântul meu că aceste site-uri care îți dau speranțe, te fac să pierzi timpul aiurea, ar trebui desființate. Dacă nu sunt în stare să scoată din liste modelele care nu sunt disponibile, să se lase de vânzare online. La ei, practic trebuie să dai click pe fiecare produs din lista de căutare ca să poți vedea dacă este disponibil sau nu online.

Cred că foarte multă lume a interpretat destul de greșit această oportunitatea de a face bani online. Aici trebuie să fii corect, să ai magazinul întreținut și să ajuți clientul, nu să-l încurci. Atunci când omul petrece 10 minute pe site ca apoi să închidă pagina furios, nu se prea numește ajutor. Care nu vrea să vândă online, să-și șteargă frate magazinul și să rămână cu incintele fizice. Pe mine chiar m-au enervat cu faza asta, și sunt sigur că au mai pățit-o și alții ca mine.

hervis-1 hervis-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top