Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

S-a dat startul angajarilor in domeniul videochatului in intreaga tara. Evident, nu este ceva companie de stat, sunt firme private, insa fetele au ocazia sa faca niste bani destul de frumosi acolo. Ca sa va zic din start, nu e vorba despre bordeluri sau masaj erotic, videochatul inseamna cu totul altceva. Dupa cum ii zice si numele, se refera la discutii si apeluri video, atata tot. Simteam necesar sa fac aceste rectificari deoarece foarte multa lume nu stie despre ce e vorba si se grabeste cu afirmatiile gresite. E bine sa ne informam inainte sa vorbim, cel putin asa am fost eu educat si invatat.

De ce te-ar interesa o angajare videochat?

In primul rand, discutam despre bani. In ziua de azi, cel putin in Romania, banii sunt tot ce conteaza. Ai bani? Iti indeplinesti toate dorintele si visele. Nu ai bani? Ajungi la 40 de ani si locuiesti cu paritnii, nu ai masina, nu ai eventual nici macar speranta ca vei reusi vreodata sa mai indeplinesti ceva. Conteaza foarte mult sa realizezi din tinerete faptul ca e nevoie sa-ti indeplinesi visele cand inca le mai ai. Visele nu trebuie lasate la voia intamplarii, nu trebuie amanate. Viata merita traita pe moment, nu la un moment dat. Asteptarea risipeste atat sperantele cat si visele.

Cati bani poti face daca accepti o angajare videochat?

Ei bine, salariile se duc bine peste 1000 de euro pe luna, peste 4000 de lei as putea spune. Vi se pare mult? Putin? Mie unul mi se pare destul de mult pentru o femeie care nu are ocazia sa faca nimic cu viata ei. Nu o zic ca si cum la videochat ar lucra numai persoanale ratate care nu au cum sa se realizeze pe alt plan, insa trebuie sa recunoastem ca cu studii cu tot, in Romania nu prea faci nimic. De fapt, cunosc destul de multe domnisoare cu facultate care au solicitat o angajare videochat. Nu te ajuta cu nimic o diploma atarnata in cui daca salariile sunt cum sunt, daca toti cer experienta la angajare si asa mai departe.

Daca totusi te gandesti la angajare videochat, trebuie sa iei in calcul si prejudecatile celor din jur. Atata timp cat vei trai in Romania, vei ave de-a face cu oameni incuiati, limitati din punct de vedere intelectual, oameni pe care nu-i vei putea convinge niciodata ca videochatul nu este ceea ce isi imagineaza ei. E vorba despre mentalitate aici si din pacate, aceasta este destul de dificil de schimbat. Mentalitatea in ziua de azi este combinata, jumatate comunista si jumatate capitalista. Aceasta combinatie nu duce la ceva bun, din contra, se dilueaza din ce in ce mai mult ideea de schimbare in bine. Nu stiu de ce, insa mentalitatea comunista e extraordinar de nociva, e capabila sa contamineze precum cianura apa potabila. Trebuie sa invatam sa judecam fara a arata cu degetul atata timp cat nu suntem in masura sa facem acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top