Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Eu nu am văzut nație de oameni care să mintă mai mult în momentul în care vrea să vândă o mașină decât cea a românului. Eu mi-am dat seama de acest aspect pentru că sunt de câteva luni bune în căutarea unui autoturism second hand.

Am văzut multe în acest interval de timp și sincer să fiu sunt destul de dezamăgit. Mi se pare că a dispărut complet ideea de onestitate din mentalitatea românilor, indiferent de clasa socială pentru că nu contează că vrei să cumperi un autoturism second hand cu 1000 de euro sau cu 10.000, proprietarii vor face tot posibilul să-ți ascundă defectele, nu să le remedieze, nici să-ți spună despre ele câte ceva nu vor încerca. Ce să mai, piața auto second hand din România este o mare țeapă.

Atunci când citești într-un anunț că mașina este în stare perfectă de funcționare și ajungi la fața locului și vezi că scoate fum, că motorul are un sunet neregulat, că bate pe la roți sau că direcția trage într-o parte, fugi cât vezi cu ochii pentru că vânzătorul nu este corect cu tine. O mașină care este în stare perfectă de funcționare nu are voie să aibă probleme tehnice.

Atunci când un anunț descrie mașina fiind drept impecabilă, fii foarte atent mai ales dacă mașina are o vârstă destul de înaintată. E greu să ai o mașină care să arate impecabil, așa că fii foarte atent la pozele de pe net. Majoritatea anunțurilor care atestă acest lucru conțin poze cu mașina udă, când lucește toată și nu apar defecțiunile de vopsea ori caroserie. Dacă vezi pe net o mașină cu poze făcute atunci când este udă, nu te mai chinui, nu este impecabilă ci ai parte de un vânzător mincinos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top