Thursday 28th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cred că are destul de multă logică ideea din titlu. Am observat faptul că foarte multă lume pierde vremea pe Facebook răspândind rahaturi, bancuri, poze cu fel de fel de cretinisme, pe care le văd pe niște pagini de joasă speță pe care le urmăresc. Atât de multă lume cu un nivel de inteligență cât furnica își face veacul pe Facebook, eu unul m-am îngrozit.

Chiar nu înțeleg, nu există nicio activitate benefică pentru tine sau pentru casa ta pe care poți să o întreprinzi în loc să dai share la niște bazaconii pe Facebook? E ridicol fraților, pe bune. Cred că nu există țară în lume asta în care Facebook să însemne atât de mult pentru cetățeni.

Dacă mâine s-ar interzice Facebook în România așa cum s-a interzis în China, cred că ar urma sinucideri în masă pentru că foarte mulți oameni nu ar mai avea ce face cu viețile lor, nu ar mai putea rezista fără bârfă, nu ar mai avea unde să posteze poze la care să primească sute de like-uri inutile și așa mai departe. Nivelul de folosire al  Facebook este în strânsă legătură cu nivelul de inteligență al unui popor. Cu cât omenii sunt mai proști, cu atât se vor bloca mai ușor într-o astfel de inutilitate, viața trecând pe lângă ei ca un glonț.

Ar fi interesant ca fiecare dintre voi să faceți un calcul cam cât timp petreceți pe zi urmărind pe Facebook niște lucruri care nu vă ajută cu nimic, niște vieți ale unor oameni cu care oricum nu interacționați niciodată și așa mai departe. Suntem atât de preocupați de viețile altora încât uităm să ne mai îngrijim de ale noastre, ale noastre trec pe plan secund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top