Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Observ atat de multi oameni care nu au nici o treaba cu tehnologia. Nu au habar care sunt componentele unui calculator si nici cu ce sa le inlocuiasca in cazul in care acestea se defecteaza. Eu unul sunt pasionat de tehnologie si calculatoare si poate ca acesta este unul dintre motivele pentru care am reusit sa invat atat de multe si sa le repar de unul singur. Totusi, nu cred ca-i o scuza pentru altii sa fie atat de nepasatori fata de ceea ce se intampla in jurul lor. Tehnologia face parte din viata noastra.

Probabil, cu cat inaintezi in varsta devii tot mai atemporal. Ce inseamna atemporal? Adica tehnologia de ultima generatie trece pe langa tine fara ca tu sa observi. Ai alte preocupari, alte obiceiuri. Sper sa nu ajung niciodata asa. Sper sa raman ancorat in aceasta frumoasa tehnologie, sa acumulez cunostinte noi si sa fiu capabil sa imi repar singur calculatoarele si laptopurile.

Mie unul mi-ar fi si rusine sa cer altora sa imi repare calculatorul daca as fi la mate-info la liceu sau chestii de genul. Repar destul de des diverse pentru asemenea copii care deocamdata sunt rupti de realitate si se duc la liceu ca trebuie, nu ca le place sau ca ii pasioneaza ceea ce invata acolo. Eu cand eram la liceu deja reparam de mult calculatoare si-mi placea.

Si eram la filologie, nu la mate-info. Probabil tanara generatie care vine din spate nu are principii si nici constiinta. Te mai intrebi de ce vezi atat de multi pierde-vara pe la scari de bloc mancand seminte? Pai doar ce-ai vrea sa faca? Sa invete sa isi repare singuri calculatoarele? Neah, e mai simplu la spart de seminte, nu ai nici o responsabilitate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top