Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

E o senzație destul de neplăcută să rămâi fără bani. Și mai neplăcută este senzația pe care o ai atunci când trebuie să te împrumuți la prieteni sau la rude, e destul de umilitor. Și mai poți nimeri o perioadă precum ianuarie în care nimeni nu prea are bani de dat. Cu toții am avut cheltuieli mari luna trecută și încă nu ne-am revenit. Și totuși, de unde poți face rost de bani indiferent de perioadă și fără să te milogești de nimeni, nici de rude nici de prieteni?

Soluție financiară – cum poți face rost de bani fără să ceri la prieteni și rude

Există instituții care vă pot oferi credite nebancare urgente și care vă pot scoate de la ananghie. Nu mai trebuie să vă rugați de nimeni, nu mai trebuie să încercați să convingeți pe nimeni să vă dea nimic. Puteți obține un credit nebancar prin telefon sau printr-un simplu e-mail. Nu discutăm de sume mari de bani, nu discutăm despre perioade lungi de îndatorare. Nu, discutăm despre sume mici, de câteva sute/mii de lei care se pot returna la primul salariu.

Acest concept de credit urgent începe să prindă din ce în ce mai bine în România pentru că este chiar util. Nu ai nevoie de multe acte pentru accesare, doar de copie CI și un extras de cont, al contului în care-ți sunt virați banii de salariu. Nu trebuie să aduni un dosar ridicol, nu trebuie să faci absolut niciun drum nicăieri cum se întâmplă de obicei în cazul băncilor. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că restitui banii în termenul acordat, de maxim o lună sau o lună și jumătate.

Cred că vor exista din ce în ce mai mulți tineri care vor găsi în aceste credite nebancare o soluție mult mai bună decât împrumuturile pe la rude și prieteni. Adică decât să-ți strige X și Y peste ceva timp că te-a ajutat și că ți-a dat, cum fac românii de obicei, mai bine faci un astfel de minicredit și cu tot cu dobândă, scapi de grijă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top