Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Sobă la blocAtunci când crezi că le-ai văzut pe toate, întotdeauna apare ceva mult mai interesant care să te dea pe spate, în sensul bun sau rău al cuvântului. Eu înainte să mă mut, credeam că acel cartier în care locuiam este foarte nașpa și murdar și foarte rău famat, asta până am ajuns undeva mai la periferie. Ei bine, aici, la 3 kilometri de oraș unde m-am mutat, există tot blocuri dar pe lângă țigani, mizerie, câini vagabonzi câte 20 și bețivani la tot pasul, a mai apărut un element care se încadrează la categoria WOW: soba în apartamente.

Cartierul în care locuiesc eu acum, este aflat la 3 kilometri de oraș și nu primește agent termic asemenea restului oraș. Astfel, oamenii au fost nevoiți să se descurce cum au putut. Întrebare: ce face țăranul când vine iarna și vrea să se încălzească? Păi face focul în sobă. Așa au făcut și aici la Severin, oamenii și-au montat sobe în camere. Pentru mine a fost o premieră să văd burlane care urcă de la parter până deasupra blocului, sincer să fiu. Credeam că le-am văzut pe toate.

Mie unul mi se pare ciudat să ai sobă la bloc pentru că nu ai unde să ții lemnele. Adică vecinii care au fost mai cu tupeu au ridicat niște barăci prin fața blocului dar restul? Nu știu. Eu dacă aș vrea să-mi pun o sobă nu aș avea unde să țin lemnele și chiar dacă aș găsi un petic de teren, cred că ar fi tare distractiv să urc cu lemnele în bloc, la etajul 2. Cred că numai pe la Severin poți să vezi sobă la bloc, sunt oameni care stau și la etajul 4, cred că e o adevărată bucurie să urci cu lemnele zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top