Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pentru mulți dintre noi, e aproape imposibil să alegem între o Skoda Octavia sau un Volkswagen Passat atunci când vine vorba de achiziții. De ce? Pentru că practic este aceeași mașină, diferă doar designul interior și exterior. Știm cu toții faptul că Skoda și VW sunt practic aproape una și aceeași firmă, Seat de asemenea intră și ea în această oală. Totul se rezumă într-un final la gusturile personale în materie de aspect dar și piese. Eu de exemplu am ales o Skoda Octavia și am reușit să găsesc piese auto originale pentru Skoda mea la preț mai mic de cât ar costa aceleași piese pentru Volkswagen de exemplu. E un aspect pe care îl putem lua în calcul atunci când ne gândim la achiziție.

Deși este o bulibășeală totală în sectorul acesta al pieselor auto originale, vă asigur de faptul că atâta timp cât veți alege să cumpărați de pe Autohut.ro, nu veți fi păcăliți. Simțeam nevoia să precizez acest lucru pentru că știu foarte bine cum sunt păcăliți clienții la magazinele din oraș. Tu când te duci să cumperi o piesă originală de la magazinul din oraș, aceasta este schimbată cu una de foarte proastă calitate la magazin și bineînțeles că nu ai de unde să știi treaba asta. Doar nu ești priceputul lui Pește ca să își dai seama ce este original și ce nu. Ei bine, cei de la Autohut.ro nu vor face niciodată așa ceva, cel puțin mie nu mi s-a întâmplat. În oraș am pățit-o de două ori și mi-am dat seama că e ceva putred pentru că sigiliile de pe cutie nu erau deloc ok, nu erau rupte dar desfăcute așa la șmecherie, pe ideea „lasă că nu vede fraierul”…

Lăsând la o parte ideea de păcăleală, am mai observat faptul că piesele de Volkswagen sunt mult mai scumpe față de cele Skoda. Nu știu de ce, poate pentru că pe la magazine se merge pe un adaos foarte mare al pieselor care se vând cel mai mult. Și cum în România sunt foarte multe mașini Volkswagen, e destul de normal să se profite, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top