Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am fost zilele trecute în oraș să îmi caut niște tricouri, niște pantaloni pentru că am ajuns la concluzia că nu prea mai am cu ce să mă îmbrac. Am ajuns în această situație pentru că nu sunt genul de bărbat care să cumpere mereu haine. Pur și simplu cumpăr atunci când am nevoie și cum hainele de vară au fost cam scumpe la vedere din pricina anotimpului, m-am trezit acum că nu prea mai am ce să pun pe mine odată ce a dat căldura. Majoritatea tricourilor s-au rupt la mașina de spălat din cauza vechimii. Cât să și țină până la urmă? Le aveam de cel puțin 3-4 ani.

În oraș am avut parte de o surpriză destul de interesantă: pur și simplu am găsit numai lucruri care pe lângă faptul că erau scumpe, erau și destul de urâte. Nu înțeleg ce se întâmplă cu tineretul din ziua de azi. De ce nu mai dorește tricouri sau pantaloni frumoși, de calitate? Magazinele, buticurile aduc ce se cumpără indiferent de calitate sau de design. Sau cine știe, poate că sunt eu ceva mai demodat, apropiindu-mă de 30 de ani.

Am găsit într-un final prețuri accesibile la haine online bărbați. Tot internetul m-a salvat. Am reușit să găsesc ceva de calitate care să-mi placă și din punct de vedere al designului. Nu sunt genul care să se îmbrace cu orice, sunt destul de pretențios la haine și pun foarte mare accent pe calitate pentru că de exemplu mi s-a mai întâmplat să aud pe la prieteni povești cu tricouri de 30 de lei cumpărate de la buticurile din oraș care nu au ținut nici măcar la 3 spălări. Interesul meu este să cumpăr niște haine bărbați care să-mi fie utile cât mai mult timp, mai ales în ideea că nu le cumpăr toată ziua.

Și bărbații cumpără haine de pe net, nu doar femeile. Această nișă a hainelor online este într-adevăr specializată înspre domeniul feminin dar se pare că este loc și pentru bărbați. Clar stocurile sunt mai mici dar, diversitatea oarecum mai redusă dar există posibilitatea de a găsi haine de calitate pentru bărbați spre deosebire de magazinele din oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top