Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cred ca toata tara a aflat de povestea asta. Mai exact, firma care furnizeaza apa calda si caldura in Severin este impartitia pe la banci. Totul este sub sechestru, angajatii vreo 3000 au fost trimisi acasa. Pana si conductele din pamant care furnizeaza apa calda si caldura sunt ale bancilor si e posibil ca acestea sa ceara ceva bani in cazul in care trebuie sa fie folosite. Bine, nu asta e problema ci faptul ca nu se rezolva juridic problema. E foarte complicat si cred ca anul acesta ne sare randul la apa calda si caldura.

Autoritatile locale tac

Autoritatile locale nu zic nici ca va fii caldura, nici ca nu va fii. O lasa asa ca-n tren in speranta ca severinenii sunt oameni toleranti si fricosi. Nu zic ei nimic, nu? Ei bine, iata ca pana acuma nu a iesit nimeni in strada si nu s-a dus nimeni pe la primarie ca sa afle adevarul. Poate ca suntem intr-adevar toleranti si nepasatori. Faptul ca eu scriu un articol pe aceasta tema probabil ca nu o sa conteze deloc… Oamenii il vor citi, vor face o sezatoare in familie si cam atat…

Oamenii se multumesc sa injure pe la colturi de cat sa se ia de piept cu cei pe care i-au votat. Acum se vede cat de incompetenti sunt, cand au de-a face cu o situatie reala, complicata, a carei rezolvare necesita putina materie cenusie. Avem nevoie de oameni competenti la conduere, nu de niste hoti care stiu sa isi umple buzunarele capusand Primaria si alte institutii. Combinatul de apa grea din Mehedinti a fost pus pe butuci de ei, de mai marii judetului… Cum au stiut sa fure asa sa stie sa rezolve si problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top