Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

De cele mai multe ori cand merg cu masina in oras observ faptu ca unii oameni au primit carnetele de conducere fara sa posede cunostintele elementare de circulatie rutiera. Semnalizarea schimbarii directiei de mers este primul lucru invatat in scoala de soferi din cate stiu eu. Din pacate, inca suntem primitivi si nu ne putem intelege unii cu altii in trafic de cat prin alternanta de semnale luminoase astfel incat sa nu dam nas in nas ca berbecii de fiecare data cand vrem sa facem la stanga sau la dreapta.

Nu pot sa inteleg de ce exista atat de multi oameni care nu semnalizeaza cand fac stanga sau dreapta. Atat de mare sa fie lenea astfel incat sa nu poata sa isi coordoneze miscarile si sa atinga un rahat de maneta? Sau poate e nevoie de o putere supra omeneasca pentru a urni in sus sau in jos maneta de semnalizare? Bullshit… Discutam despre oameni inapti care au luat prea putine amenzi de circulatie pana acum astfel incat sa fie disciplinati. Din punctul meu de vedere, ei nu trebuia sa aiba carnet.

Si totusi au si circula pe strazi nestingheriti. Nimeni nu poate sa ii opreasca si in caz de accident tot ei sunt cei cu gura mare. Nu stiu, am observat mereu faptul ca cei care gresesc in trafic sunt cei cu gura mare iar acest lucru ma face sa ma gandesc destul de serios la pregatirea lor teoretica si practica. Eu stiu ca e la moda sa iei permisul cu 2 ore de conducere dupa ce te invata tactu sa conduci pe la tara Dacia si tractorul, insa in oras, mai ciobane, trebuie sa intelegi ca schimbarea directiei de mers SE SEMNALIZEAZA          corespunzator. Sa speram ca pe viitor nu o sa se mai dea carnete la toti inaptii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top