Saturday 15th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Românii suferă de ceva boală ne descoperită încă. Trăiesc prost, sunt săraci de n-au după ce bea apă, dar votează cu aceleași partide politice de 30 de ani. Dacă se duc la vot… Că și asta e o mare problemă la noi, oamenii se plâng de faptul că o duc prost dar nu se duc la vot.

Singura lor armă este trecută cu vederea și aruncată la coșul de gunoi. M-am uitat un pic pe unde votează românii plecați în străinătate. S-au dus la vot în Zimbabwe fraților, și ăștia din România, putorile dracului care s-au obișnuit să pișe ochii pe Facebook că le merge prost, stau acasă.

E trist fraților ce se întâmplă, e trist și enervant pentru cei care se duc la vot, pentru cei care doresc o țară ca afară, pentru cei care s-au săturat de hoții și de nemernicii din politic actuală, pentru cei care s-au săturat să fie jupuiși prin taxe și impozite de guvern apoi să audă gunoaiele pesediste cum duduie economia din țară și cum măresc ele pensiile și salarii.

Ieșiți fraților la vot, mergeți și puneți nenorocita aia de ștampilă pe buletinele de vot că nu-i așa greu. O dată la câțiva ani aveți și voi șansa să schimbați ceva. Nu o irosiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top