Materiale de calitate cu Sabaev Romania

Sablare de calitate cu Sabaev Romania

Piata din Romania este deficitara din punct de vedere al calitatii, mai ales daca traim in orase slab industrializate. Ca sa lamurim lucrurile: orasele slab industrialziate sunt populate de oameni saraci, oameni care nu isi doresc calitate niciodata, ci ieftin si mult.  Acest ieftin si mult era cerut si pe vremea lui Ceausesc din oacate, iar oamenii au ramas cu acest obicei intiparit in minte si in mentalitate, nu se mai pot schimba nici daca vor. Daca maine ar sari nivelul de dtrai cu 100%, oamenii tot dupa ieftin si mult s-ar uita pentru ca aceasta este personalitatea lor.

E nevoie si de servicii de calitate

Ok, serviciile de calitate s-au mulat pe nevoile populatiei? Bineinteles… Daca nu exista cerere pentru calitate de ce sa existe oferta? Oricum nimeni nu foloseste aceste servicii… E destul de complicat pentru ca pare a fi un cerc vicios din care nimeni nu poate sa iasa. Oamenii nu cer, firmele nu ofer ai asa mai departe si din pacate, exista oameni care mai au nevoie din cand in cand si de calitate. Intr-un oras in care majoritatea merg pe ieftin si mult, exista si un 5% acolo ce vor vrea calitate, ce vor aprecia intotdeauna calitatea si vor fi dispusi sa plateasca pentru ea.

Salvarea a venit de la Sabaev Romania

Eu de exemplu, am avut nevoie de material de calitate pentru croitorie in urma cu vreo 2 luni si nu am reusit sa gasesc in Severin pe nimeni capabil sa ofere asa ceva. Tot la Bucuresti zace polul profesionalismului. Am luat legatura cu Sabaev Romania si am rezolvat problema. Acuma toata lumea o sa intrebe ce naiba am avut de croit asa de de important de m-am dus taman la Bucale…

Ce s-a intamplat mai exact

Am avut de croit niste costume pentru o piesa de teatru. Pasiunea nu cunoaste limite si am zis Doamne-Ajuta ca am gasit pe cei de la Sabaev Romania la Bucuresti, altfel, eram nevoiti sa renuntam la proiect si nimeni nu isi dorea asa ceva. Imi pare rau ca am fost nevoit sa ma duc pana la Bucuresti ca sa fac rost de material de calitate, dar pe alta parte ma bucur ca am reusit totusi sa pastrez proiectul in viata. E dificil sa lucrezi intr-un oras mic unde serviciile profesionale lipsesc. Macar croitor am gasit in Severin care sa se ocupe de costume.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT