Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Tulai Doamne că a trecut și 1 decembrie. Bine că a trecut, că am scăpat de patrioții ăștia de ocazie care au împânzit Facebook-ul. Eu unul când văd atâta falsitate, atâta prostie, mă apucă efectiv dracii.

Un an întreg, oamenii sunt nemulțumiți și înjură de rămân fără cuvinte țara, că-i de căcat și că aici nu se mai poate trăi și că ei o să-și facă bagajele și or să plece în străinătate.

Bă, să vă luați patriotismul ăsta afișat de 1 decembrie și să vi-l băgați în cur. S-a umflat dragostea de țară în voi acum de 1 decembrie, subit? V-a pus cineva drojdie de patriotism în mâncare seara și peste noapte s-a implantat în sufletul vostru dragostea nemărginită pentru țară?

E strigător la cer fraților, nu vă mai mințiți singuri și nu mai încercați să mințiți pe alții. Nu vă pasă de țară și nu v-a păsat niciodată.

Dacă oamenilor le-ar fi păsat de țară s-ar fi întâmplat 2 lucruri: 1. nu ar fi stat la guvernare 30 de ani aceiași hoți, și 2. ar fi ieșit la vot.

Prezența de 50% la prezidențiale demonstrează faptul că oamenilor NU le pasă absolut deloc de ce se întâmplă cu România, oricât ar țipa unii sau alții pe Facebook.

Nu știu cum au reușit ăștia în 30 de ani să ne dezbine și să ne facă așa de nepăsători față de propria țară, dar iată că au avut un mare succes.

Numai faptul că românii își părăsesc țara spune multe, într-un număr alarmant care ne situează pe locul 2 la emigrație, după Siria. Și din Siria fuge lumea de bombe, nu de altceva. Patriotism? Ptiu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top