Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mă adresez bineînțeles celor care vând mașini prin târgul din Severin sau pe internet. Aceleași troace ordinare pentru care se cer mii de euro extra față de valoarea reală de piață. Cum să ceri mă 4000 de euro pentru un Golf 4 din 1999?  Mi se pare un oraș atât de căcăcios Severinul acesta tocmai din prisma ideii de pricopseală și fraiereală cu care se defilează pe toate fronturile.

Nu știu ce fel de minte pot să aibă oamenii ăștia în cap din moment ce sunt dispuși să-și ducă troacele la fier vechi în loc să le vândă. Parcă nu ar fi dat bani pe ele. Ei bine, bani au dat pe ele dar foarte puțini  probabil așa că și ce iau de la fier vechi acoperă investiția inițială. Se duc în Germania și ia Golf 4 cu 700 – 800 de euro, le cosmetizează cu spray-ul aici în țară apoi cer pe ele 2200 de euro.

Toată Timișoara are bun simț și vinde Golf 4 cu 1600 euro, numai la Severin polul prostiei și al nesimțirii se cer chiar și 2500 euro pentru o coajă veche 15 ani neînscrisă. Mai mult ca sigur acele troace vor ajunge pe la fier vechi sau pe la centrele de dezmembrări, întrucât mi-e greu să cred că încă mai există asemenea proști care să pună botul la 3000 de euro pentru o mașină de-o seamă cu istoria.

Nu zic că aceste Golf 4 nu sunt bune, dar frate, să dai 3000 de euro pentru o mașină veche de 15 – 16 ani mi se pare deplasat. Dar na, știți și voi vorba aia, prost nu e acela care cere ci acela care dă. Sper totuși să nu dea nimeni 3000 de euro pe asemenea mașini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top