Să te îmbraci de la hipermarket nu e cea mai bună decizie

 

Cine crede că face o afacere bună cumpărând haine din hipermarket, cu siguranță are parte de țeapa vieții lui. De ce spun asta? Păi pentru că în primul rând sunt niște haine de foarte proastă calitate, care în al doilea rând mai sunt și foarte scumpe.

Nu am înțeles niciodată de ce un simplu tricou în hipermarket este undeva la 50 de lei, fără nici un desen, nimic. Niște boarfe pe care cei care vând tricouri inscripționate le cumpără cu 7-8 lei. E de-a dreptul incredibil, cred că se merge pe profit de 100% sau uneori și mai mult pentru că hipermarketurile lucrează fără intermediari.

Am fost mai de mult să caut niște pantaloni de trening pe la Carrefour și am văzut niște prețuri de-ți pică basca. 70 – 80 de lei pentru o pereche? Cred că oamenii de acolo sunt de pe altă planetă sau merg pur și simplu pe ideea că dacă oricum se cumpără, de ce să nu pună prețuri foarte mari?

Sau poate că este genul de politică „să vindem puțin dar cu prețuri maxime”… Ei bine, am fost apoi la Cora să caut pantaloni de trening și la fel, acolo am ajuns la polul opus. Am găsit ceva foarte ieftin dar de calitate execrabilă. Am cumpărat de acolo niște pantaloni cu 19 lei pe care cred că i-am folosit o singură dată.

Cred că ar trebui să cumperi haine de la hipermarket numai în cazul în care chiar ești forțat de împrejurări, ceva de genul să ți se fure hainele în curtea magazinului și astfel să fie cea mai apropiată locație. Altfel chiar nu îmi explic de ce ar trebui să faci treaba asta.

About The Author

    ADD YOUR COMMENT