Tuesday 21st May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

De multe ori am spus ca de cat sa duc la reparat ceva, mai bine ma tamai. Arunc si cumpar alt produs nou. Va povesteam saptamana trecuta ca mi s-a stricat aerul conditionat. Da frate, cand afara sunt 40 de garde s-a gasit sa se strice. Parca numai asa, sa-mi faca in ciuda stiind ca nu suport caldura.

Ok, nimic ciudat aici… S-a stricat, s-a stricat si gata. Nu e permetuum mobile, nu am pretentia sa ma tina o viata fara sa se strice, as fii absurd si prost in acelasi timp. S-a stricat, am zis sa ma duc la un service autoizat sa chem o echipa, sa se uite si sa vada care-i baiul cu el. Firma care se ocupa cu Ferolli este una singura in Severin, cea de la care am si cumparat aparatul. Ei sunt singurii autorizati sa repare acest model, aceasta marca.

Bineinteles ca in toiul caniculei, nu reusesti sa ii urnesti catre domiciliul tau sa vaza care-i baiul. M-am dus martea trecuta si au zis ca vineri, vineri cand m-am dus au zis ca miercuri. Cica au prea multe montaje de facut si nu au timp sa vina la mine. Parca i-as fii chema degeaba, nu cu bani, asa ceva nu am pomenit. Mie mi-ar fii si rusine sa am o firma care se ocupa cu service si sa aman omul asa de pe o saptamana pe alta.

De fapt, monitorul de la statie care s-a ars prin martie nici acum nu a fost reparat. L-am dus la reparat in aprilie inainte de Paste si la reparat a ramas. Nu am primit telefon de la service nici in sfanta zi de azi. Am trecut pe acolo de 2 ori si nimic, au zis ca nu au avut timp, ca nu au avut piese si asa mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top