Tuesday 3rd October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Să moară și capra vecinuluiȘtiți vorba aia cu „să moară și capra vecinului?”, am întâlnit-o foarte bine explicată pe internet. Unde alt undeva dacă nu pe Facebook ai putea să vezi prostia întruchipată, răutatea și nesimțirea? Când Facebook-ul a ajuns în țara asta, ne-a făcut pe unii dintre noi să înțelegem care este nivelul actual al cetățenilor ce au rămas în țară. Ei bine, am asistat la o discuție destul de interesantă pe tema timbrului de mediu. Era în acea perioadă în care s-a scos și existau multe discuții pe această temă.

Una dintre cele mai interesante comentarii venea de la un tip care plătise taxa și era de-a dreptul revoltat, invidios și supărat pe cei care acum își vor putea înscrie mașinile fără să plătească nimic. Omul spunea că ce, nu e corect ca unii să plătească și alții nu, să plătească taxa și cei care vor acum să înscrie mașinile doar pentru că el a plătit-o în trecut. Voi vă dați seama despre ce este vorba aici? Ce fel de oameni au cont de Facebook și respiră același aer ca și noi?

Cum să fii mă revoltat și invidios pe cei care astăzi nu mai plătesc niște bani? Câtă prostie trebuie să zacă în mințile acestor oameni? Câtă răutate trebuie să mai ai în suflet să dorești răul cuiva doar pentru că și tu l-ai simțit cândva? Și în plus, idiotul acesta care spunea că domne, nu e normal să nu plătească nimic cei care înscriu acum, a avut posibilitatea să-și recupereze taxa în tribunal. De ce nu a făcut-o? Probabil de lene sau din nou, prostie. S-a mulțumit să cârtească pe Facebook probabil și să-și dorească acest rău și pentru alții. Îmi e rușine că sunt conațional cu acești oameni. Pe bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top