Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am observat faptul ca au inceput sa apara fel de fel de combinatii ciudate de iaurturi prin frigiderele hipermarketurilor. Avem iaurt cu ciocolata, cu fructe, cu banane, cu ananas si cocos si asa mai departe. Intrebarea interesanta este daca aceste derivate sunt bune pentru organism. Ei bine, eu le-am testat pe toate si pana acum nu am simtit nimic ciudat, nu m-am imbolnavit, nu am simtit reactii adverse.

De ce avem atatea sortimente de iaurturi?

Probabil aceasta diversificare implica doua aspecte: nevoia de nou si tehnologia. Se simte nevoia de produse noi pe piata romaneasca in acest sector al iaurturilor. Oamenii s-au saturat de epicul iaurt clasic, acru, pe care il consuma de ani buni. Vor si altceva iar daca reusesti sa combini ceva fructe sau chiar ciocolata cu iaurtul, cu siguranta se va vinde destul de bine.

Tehnologia face posibila aceste combinatii ciudate de iaurturi

Dupa nevoia de nou, apare si tehnologia care face posibil acest amestec ciudat. In trecut nu exista aceasta posibilitate insa se pare ca evolutia isi face treaba cu brio si astfel avem in magazine diversitatea pe care ne-o dorim, in compozitia pe care ne-o dorim. Atata timp cat aceste produse sunt ok din punct de vedere al retetei si sunt la fel de bune ca si iaurtul clasiv, nu vad motive pentru care sa nu le cumparam.

Mentineti-va starea de sanatate consumand iaurturi

Sanatatea este cea mai importanta si sunt de parere ca iaurturile sunt in masura sa ne mentina cat de cat pe linia de plutire. Toata lumea ar trebui sa consume macar un iaurt pe zi in ideea ca ajuta destul de mult la tranzitul intestinal. Te scapa de toxine si acest lucru este foarte important in ziua de azi daca stam sa ne gandim la faptul ca toate alimentele din magazin contin chimicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top