Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Tin minte ca atunci cand mi-am cumparat eu primul aspirator, aparatul a costat cativa lei buni, pe atunci milioane. Era un aspirator care scotea un zgomot infernal de trebuia sa strigi ca sa te auzi de el. Mai trebuia si sa dai de doua trei ori cu peria peste covor ca sa aspire toata murdaria. Pe scurt: un aparat modest, cu putere de aspirare redusa, de dimensiuni si greutate mari, galagios si inconfortabil de utilizat…dar, scump.

 

Pana nu demult am avut aspiratorul acesta, cand am aflat care sunt preturile aspiratoarelor astazi. Am ramas uimita ca la un pret de sub 200 lei poti sa iti cumperi azi un aspirator cu tot felul de functii de care nici nu auzisem. Vezi oferta de aspiratoare din Timisoara, de la Selgros si minuneaza-te de preturile mici.

 

In momentul in care am vazut cat de mult s-au ieftinit aspiratoarele, am inceput sa imi caut unul potrivit pentru casa si nevoile mele. Am ajuns sa cumpar aspiratorul XV-4040 de la Heinner, un aparat compact, micut, cu o putere de aspirare mare si care nu face zgomot prea mare. Practic, este opusul vechiului aspirator si a costat doar 200 de lei. Il gasiti si acum la promotie – vedeti aici revista cu oferte de la Selgros Timisoara. Pe langa toate acestea, aspiratorul dispune si de filtru HEPA, unul dintre cele mai bune sisteme de filtrare actuale. Recipientul de plastic este usor de golit si nu se mai imprastie praf peste tot cum se intampla la golirea sacului textil din vechul aspirator.

 

Deja folosesc aspiratorul de un an si puterea de aspirare este tot mare. Acest lucru se datoreaza si variatorului de putere de care dispune, prin care am putut sa reduc sau sa cresc puterea de aspirare cu care lucra aspiratorul. Ma declar pe deplin multumita de aparat si va sfatuiesc sa renuntati si voi la electrocasnicele care va fac viata mai grea. Nu se merita sa va chinuiti si sa pierdeti timpul degeaba, cand aparatele noi sunt tot mai ieftine.

 

Selgros Timisoara

Produse alimentare si nealimentare

Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO

Tel: 0256 279 000

Fax 0256 279 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top