Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Aud de vreo câțiva ani lozinca „Nu mă duc la vot pentru că nu am cu cine să votez”… Băi fraților, nu există așa ceva. Să luăm acum exemplu parlamentarelor care se vor ține pe data de 11 decembrie. Nu există „nu am cu cine să votez”… Evident că dacă rămâi în lumea ta mică și nu te documentezi despre cei de pe liste, nu o să ai cu cine să votezi. Cei care sunt mari în politică sunt corupți și au alte interese dar un partid politic nu duce la vot doar un om sau doi. Trebuie să fie și personaje noi pe listele lor pe care le poți vota DUPĂ CE TE DOCUMENTEZI.

Este clar că dacă nu ieși din zona de confort și nu te apuci să cauți pe cineva curat cu care tu să votezi, în fruntea partidelor politice nu o să apară nimeni nou. Nici un partid nu va pune la cârmă un om nou fără experiență și chestii de genul. Acum campania electorală a început, sunteți liberi să vă documentați, să vedeți cine sunt cei care vă cer voturile. Dacă omul cu care vreți să votați are o istorie neagră, căutați pe altcineva. Și tot așa. Nu există „nu am cu cine să votez”, există doar „mi-e lene sau sunt prea prost să caut pe cineva cu care să votez”

Din păcate aceasta este realitatea în România, cum oamenii sunt nevoiți să-și ia cu mâna lor șansa de a trăi mai bine, neprimind-o de la stat, așa trebuie să-și ia și un candidat cu care să voteze la alegeri. Trebuie căutat și investigat. Aveți de cercetat declarații de avere și trecuturi politice, ori profesionale. Spor!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top