Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

tridentAtunci când vine vorba despre medicul dentist, românii tremură nu de durere neapărat, ci din cauza costurilor foarte mari practicate în acest domeniu. Dacă vrei o extracție de măsea la preț decent, o să ai mult de căutat dacă nu cunoști, dacă nu te interesezi pe internet. Dar din ce cauză avem prețuri atât de mari în stomatologie? Ei bine, să știți că la noi, prețurile nu sunt chiar mari comparativ cu prețurile europene sau americane, dar nici noi nu avem banii occidentalilor.

În România, prețurile trebuie oarecum adaptate puterii de cumpărare a oamenilor, altfel, nu ar mai merge nimeni la dentist. S-au dus vremurile în care oamenii alegeau să rabde din cauza fricii generate de posibila durere cauzată de extracția unui dinte. Astăzi, oamenii tremură din cauza costurilor destul de mari practicate de cabinetele medicale stomatologice. Ei bine, și ce-i de făcut în acest caz? Cum poți să găsești o clinică stomatologică în care să-ți permiți tratamentul?

După cum spuneam mai sus, ai două variante: ori mergi pe recomandarea cuiva, ori cauți pe net. Eu de exemplu, nu am nici o recomandare din partea nimănui, de fapt toată lumea care merge la dentist la Severin este nemulțumită și nimeni nu recomandă pe nimeni. În București însă, e posibil ca lucrurile să stea altfel. Tot în București poți găsi clinici precum Trident pe care le descoperi online și observi că au niște prețuri mai mult decât accesibile. Cred că oricine își permite tratamente aici.

Să știți și voi că o clinică va avea întotdeauna prețuri mai mici față de un cabinet particular și din păcate clinicile sunt mult mai scumpe la vedere, adică rare. Cabinetele medicale au un medic maxim doi și din acest motiv își permit să pună niște prețuri mari și să-și selecteze astfel cei mai bogați clienți, dacă ar avea prețurile clinicilor nu ar putea să mai facă față cererii. Oricum, sunt sigur că cei care doresc să se trateze vor găsi medici foarte buni la Clinica Trident, pentru o extracție de măsea, ori pentru alte tratamente mult mai complexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top