Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

RidicolulSărăcia Lipită zic eu la orașul Drobeta Turnu Severin, oraș comunist care nu se dezvoltă, care nu evoluează, din care oamenii fug precum potârnichiile spre străinătate. Dacă rămân aici nu au niciun viitor, nu au de muncă, nu au nimic, îi înțeleg.

Ei bine, am observat un trend în ultima vreme. Majoritatea celor care au plecat din oraș, încearcă să scape de imobiliarele de aici, le scot la vânzare, nu au de gând probabil să se mai întoarcă vreodată aici sau au strâns bani dincolo și vor să-și cumpere altceva. Irelevant.

Partea proastă este că oamenii ăștia au futut piața. ei nevoie de bani urgentă nu prea au așa că au pus niște prețuri la imobiliare de te apucă toate pandaliile. Sunt oameni lacomi care au stricat piața. Ei vor niște bani, aproape dublu după părerea mea, doar pentru că ei nu au nevoie urgentă de acea vânzare. Caută prosteală, păcăleală, caută să vândă niște imobile scump, cui anume habar nu am, doar pentru că au văzut că pe internet toată lumea pune prețuri fantomă. Dacă ne uităm un pic pe olx vedem că în Mehedinți există vreo 300 de locuri de muncă, la un județ cu 300.000 de oameni. Deci de muncă nu-i, prosperitate nu-i. Atunci de ce sunt prețurile duble la imobiliare? Pentru că niște oameni care nu mai au nevoie de ele sunt foarte lacomi și au impresia că pot să prostească și să se facă gogoașă de bani.

Eh, lasă că și eu mă simt fantastic de bine când văd că ei stau cu apartamentele ani de zile la vânzare fără să-și găsească prostul mult dorit. din punctul meu de vedre, la cât de „dezvoltat” e orașul ăsta, o garsonieră ar trebui să coste maxim 10 mii, 2 camere maxim 20 de mii și așa mai departe. Casele cam 30 de mii nu 60-70 de mii cum cer ridicolii ăștia care stau cu ele prin agenții de 10 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top