Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

In ziua de azi, calculatorul personal preponderent in casele oamenilor este laptopul. Este preferat pentru mobilitatea pe care o ofera dar si pentru dimensiunile sale reduse. In plus, romanii pleaca de multe ori pe la tara ori pe la iarba verde, unde le place sa aiba mereu laptopul alaturi, sa nu fie niciodata deconectati complet de la realitatea inconjuratoare.

Problema cu laptopurile este ca se cam strica si atunci cand se strica, sunt un cosmar sa le repari din noua motive mari si late:

  1. Reparatia este foarte costisitoare intrucat se demonteaza dificil si piesele in sine sunt limitate ca si diversitate. Piata pieselor laptopurilor nu se compara cu cea a desktopurilor.
  2. Service-urile ce au oameni cu adevarat competenti drept tehnicieni le poti numara pe degete. Majoritatea au angajati tineri care au invatat singuri acasa sa repare una alta. Asta nu inseamna ca sunt profesionisti sau ceva de genul… Cei care au fost intorsi din service cu mentiunea “nu se poate repara” probabil la asemenea oameni au nimerit, slab pregatiti sau pregatiti doar pentru operatiuni elementare, simple.

Putine sunt firmele cu adevarat competente care reusesc sa iti repare un laptop ca la carte. Una dintre ele o veti gasi la www.salut-it.ro si trebuie sa precizez ca se ocupa cu o gama variata de reparatii desktop-laptop si sunt singura solutie pe care v-o pot recomanda pentru capitala.

In plus, nu te va tine nimeni departe de laptop cu saptamanile sau chiar cu lunile. Cei de la www.salut-it.ro repara rapid si fara costuri ascunse orice laptop. Ti se va comunica dinainte timpul cat va sta in service si pretul. Nu te vei trezi peste 3 saptamani ca ai de plata cine stie ce suma astronomica.

Va povesteam intr-un articol trecut cum am dus si eu un monitor la reparat la un service din Drobeta Turnu Severin inainte de Paste si nici in sfanta zi de azi, de Sf. Ion nu am mai primit un semn de la ei. Nici ca-l fac nici ca nu se poate face. Am fost de vreo 3 ori pe la ei dar degeaba, nu era gata. Iata ca au trecut 8 luni de atunci si probabil se va face anul pana sa primesc o veste de la acel monitor.

Imi doresc din tot sufletul ca cei neseriosi sa dispara de pe piata si in acest mod sa ramana doar oamenii pe care te poti baza, adica atunci cand duci un obiect la reparat, ti se da o veste in maxim 3-4 zile, nu accept sa treaca 8 luni de zile fara ca nimeni sa te mai sune vreodata sa iti dea un semn. Asta nu stiu cum se cheama, nici macar neseriozitate nu e, e ceva mult peste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top