Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Black Friday 2018 vine cu reduceri pe bune la biciclete in magazinele BikeXCS

 

Magazinele de biciclete, piese si accesorii de ciclism, BikeXCS.ro, au pregatit iubitorilor de sport, miscare si aer liber o mare surpriza: Campania Black Friday 2018o adevarata sarbatoare a reducerilor substantiale!

BikeXCS ti-a pregatit si pentru acest an de Black Friday o lista lunga de reduceri la biciclete, piese si echipamente de la 30% pana la 50%, o lista scurta cu reduceri de pana la 70% si reduceri de pana la 15% la piesele Shimano. Black Friday la BikeXCS incepe in a doua jumatate a lunii noiembrie 2018; urmareste-i pe Facebook pentru a afla data exacta.            

Profita de ocazie pentru a-ti face un cadou special sau pentru a cumpara o bicicleta pentru copiii tai, inspirandu-i astfel sa faca miscare si sa fie activi.

Cei mai renumiti producatori de biciclete din lume participa la nebunia preturilor: Cannondale, Cube, Ghost, Orbea si altii. Intra si tu pe BikeXCS.ro si bucura-te de cele mai mari reduceri ale anului!

Scopul echipei BikeXCS este sa iti ofere reduceri pe bune de Black Friday 2018 la biciclete, piese, echipamente si accesorii de ciclism, atat in  magazinul online cat si in magazinele fizice de biciclete.

 Te invitam sa dai o raita in cele 3 showroomuri BikeXCS din Bucuresti, pentru a-ti forma o parere in privinta gamei de produse comercializate:  

  • BikeXCS Sector 1 Bucuresti: Str. Nicolae G. Caramfil 34
  • BikeXCS Sector 2 Bucuresti: Bd. Lacul Tei 126 – 128
  • BikeXCS Sector 3 Bucuresti: Str. Baba Novac 11A

sau sa ii vizitezi online, pe https://www.bikexcs.ro/biciclete.html

Despre BikeXCS

BikeXCS se dedica pasiunii pentru biciclete sub forma de business de peste 15 ani. Primul magazin BikeXCS a fost deschis in 2002 in zona Baba Novac, fiind printre primele magazine de biciclete din Bucuresti. A fost urmat in 2008 de magazinul din Lacul Tei. In septembrie 2017, au deschis si cel de-al treilea magazin de biciclete, in sectorul 1 din Bucuresti.

Ce ii diferentiaza?

  1. Gama variata de biciclete, piese, echipamente care se adreseaza atat biciclistului amator, care doreste sa se bucure in siguranta si pentru mult timp de noua lui achizitie, cu o investitie financiara rezonabila, cat si biciclistului profesionist sau impatimit.
  2. Service-urile BikeXCS primesc orice tip de bicicleta, incepand de la biciclete de copii si terminand cu biciclete mtb full-suspension sau biciclete electrice. Nu trebuie sa fi cumparat bicicleta de la ei ca sa vii cu ea la reparatie in service.
  3. BikeXCS rasplateste fidelitatea clientilor sai, oferind frecvent reduceri si promotii atractive. Campaniile „Nota de la Bac”, „Black Friday”, reducerile de Ziua Copilului, de Dragobete, de Martisor si lichidarile de stoc din august sunt deja o traditie.
  4. Au oferit inca de la inceput si ofera in continuare seriozitate, transparenta comerciala si profesionalism clientilor si colaboratorilor lor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top