Sunday 19th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Radioul este una dintre inventiile seocului trect care inca mai functioneaza in stadiul incipient. Practic, principiul este acelasi: se emit si se receprioneaza niste unde. Dar mai sculta oare cineva radio? In vremurile cand nu exista televiziune, cand nu exista internet, radioul era foarte la moda. Priviti inspre anii 60, 70, chiar si la americani nu numai la noi in Romania. Aici si TV daca aveam era cenzurat 100% si limitat la cateva ore de emisie pe zi.

Astazi, radioul este destul de puternic. Toata lumea il asculta in masina mai ales la drum lung. Te salveaza de la plictieala si iti aduce cea mai buna muzica pe care o poti lua cu tine. Pentru multi dintre noi, radioul este inca viu, dovada faptul ca multe masini de ultima generatie vin cu radio prin satelit inca din fabrica. Transmisia este mult superioara si astfel, radioul merge mai departe in epoca tehnologiei.

In Romania, cred ca Europa Fm detine monopolul in ceea ce priveste audienta. Nu cred ca exista alt post de radio care sa le faca concurenta. Mai avem Kiss Fm, Pro Fm , avem Radio Romania Actualitati – postul national de radio si cam atat. Evident nu pot sa lipseasca posturile popesti precum Radio Lumina si multe altele. Europa Fm detine monopolul din pricina faptului ca dau o muzica buna, desi uneori as vrea sa aud si muzica pentru tanara generatie.

Cred ca radioul o sa existe si de acum inainte, pentru o buna bucata de vreme, fara ca nimeni sa poata elimina complet din viata acest mod de a trai, caci este un mod de a trai pana la urma. Traiesti cu muzica in suflet, cu muzica in tine. Muzica este cea care ne ajuta sa mergem mai departe indiferent de griji si de probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top