Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Fratilor, stati calm… E pe baza de rabdare si de stat la coada. Sunt peste 1 miliard (1.000.000.000) de calculatoare in intreaga lume ce urmeaza sa primeasca Windows 10 gratuit prin upgrade, asa ca nu va imaginati ca se va face upgrade pentru toate in prima zi. Nu frate, e cu stat la coada si toate cele. Exact ca pe vremea lui Cseausescu. Mai ca nu-mi aduce aminte de coada pentru butelii.

Faptul ca Windows 10 se da gratis este perfect, asa cum le place romanilor. Bineinteles ca se va pirata si 10-le ca si 8-ul ca si toate softurile de pana acuma. Nu o sa dea romanul un salariu ca sa aiba licenta la Windows, nu? Dar nici ca se intereseaza daca poate cumpara mai ieftin. Eu am cumparat Windows 8.1 Pro cu 88 de lei , la oferta de pe un site strain, destinat jocurilor.

Chiar daca nu as fi gasit acea licenta la oferta, tot as fii cumparat una pentru ca s-au dus vremurile in care ne vaitam cu totii de bani, de preturi si asa mai departe. E nevoie de o schimbare si aceasta schimbare incepe numai odata cu noi. Daca stam mereu si asteptam ca altii sa inceapa sa se schimbe, nu se va intampla. Totul este din interior. Ne vom schimba si noi ca natie, stati linistiti… Mai obligati, mai din propria initiativa, insa ne vom schimba.

Mereu am zis ca romanii se schimba numai daca sta cineva cu maciuca in spatele lor si le impune ceva, insa cred ca vom reusi fara jandarmi. Poate nu este inca momentul sa ne schimbam, poate nu suntem pregatiti. Poate trebuie sa mai zacem vreo doua secole in mocirla pana sa ne saturam de aceasta mizerie in care astazi grohaim ca porcii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top