Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Muzica Italo Disco a aparut prin anii 80, am mai scris noi despre ea si cel putin mie mi se pare o muzica perfecta. Eu sunt genul inclinat inspre old school music. Imi place muzica EuroDance si muzica anilor 80 -90 soul, soft rock, etc. Imi plac sentimentele si cam asta se transmitea in muzica anilor 80 – 90. Muzica Eurodance a ramas pentru mine un reper atata timp cat trata teme precum “viata”, “fericirea”, “dansul” si asa mai departe. era o muzica si este o muzica capabila sa te faca sa te misti, inspira bucurie si veselie.

Cat despre ce se transmite prin intermediul muzicii soul, soft rock despre care discutam mai sus, cred ca tot mai putini sunt capabili sa simta. Asta este una dintre cele mai mari probleme ale societatii moderne, am avansat tehnologic si am involuat spiritual. Cand spun spiritual nu ma refer la biserica, ma refer la faptul ca nu mai avem emotii, nu mai suntem in stare sa simtim un sentiment la aceeasi intensitate ca in urma cu 20 de ani de exemplu. Am evoluat si ne-am racit, cel putin unii dintre noi.

Muzica ce transmite un mesaj se imparte in doua categorii: soul si rap. Ambele transmit ceva si bineinteles ca nu prind la mase. Sunt muzici de nisa daca le pot numi asa si cred ca in viitorul apropiat aceasta nisa o sa se ingusteze si mai mult fata de momentul actual. Cred ca oameni au nevoie si de sentimente, nu doar de tehnologie si muzica super electronica. Au nevoie de o muzica capabila sa uneasca suflete si sa trezeasca un sentiment. Muzica Italo Disco alaturi de muzica Eurodance or sa ramana intotdeauna preferatele mele, indiferent cat de ciudat par in ochii altora daca ascult asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top