Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Dacă sunteți cetățeni corecți și cinstiți și vă plătiți dările la stat deși statul nu vă dă nimic în schimbul acelor bani, puteți face o faptă bună. Puteți dona o sumă modică din impozitul pe venit ori pe salariu prin intermediul declarațiilor 200 și 230 ce trebuie depuse la ANAF. Puteți dona la ONG-uri care au nevoie de bani pentru a-și duce la bun sfârșit campaniile și proiectele.

Eu am ales să donez pentru Asociația Taxiul cu Bomboane condusă de celebrul Roman Ion Cristian. Omul se duce în timpul său liber prin spitalele de copii unde duce dulciuri, jucării, citește povești alături de voluntarii veseli și de Gașca Veselă. Evident, oamenii au nevoie de bani pentru a cumpăra dulciuri, jucării, cărțulii cu care se prezintă la raport așa că un pic de efort nu ar strica.

Știu, trebuie să vă duceți să depuneți acte la ANAF unde e cu coadă și cu funcționari nașpa. Asta e țara dar dacă vrei neapărat să faci un bine, înduri. Sunt convins că nici lui Roman Ion Cristian nu îi este ușor să conducă acele operațiuni dar uite că se chinuie și reușește să aducă multe zâmbete pe chipurile copiilor bolnăviori. Și oricum puteți depune aceste declarații și prin poștă sau prin intermediul Spațiului Privat Virtual, direct de-acasă, online. S-a mai modernizat și ANAF-ul ăsta.

Aveți mai jos datele Asociației Taxiul cu Bomboane pe care trebuie să le treceți în declarațiile respective:

Asociatia Taxiul cu Bomboane

CEC Bank sucursala Traian

IBAN RON:  RO75CECEB30930RON4291146

IBAN EUR:   RO75CECEB309C1EUR4291300

C.I.F. 36389716

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top