Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Tutoriale WordPressDupă ceva ani de zile de când tot mă chinui cu WordPress, am zis că trebuie să fac ceva proiect destinat acestui subiect. O să fac un site cu tutoriale WordPress. O să fie ceva esențial, simplu, nu lucruri complexe pentru că problemele complexe apar foarte rar și de cele mai multe ori nu au o rezolvare pe care noi, cei abia inițiați în WordPress, o putem înțelege.

Așadar, mă gândesc destul de serios să fac un mini site de tutoriale WordPress pe care să se găsească tutoriale video și foto cu instalări de WordPress, mutare de site-uri WordPress, instalare de teme WordPress, pluginuri WordPress, troubleshooting de bază WordPress în special blank page survenit din cauza pluginurilor sau a update-urilor, securitate de bază, etc.

Sincer să fiu, încă nu știu cum se va numi site-ul sau când va fi lansat pentru că nu am prea avut timp în ultima vreme să mă gândesc la chestia asta. Am fost mai mereu ocupat dar am reușit să trag vreo 3 tutoriale până acum.  Sper ca pe în minivacanța de Paște, pe la 1 mai să am timp să pun pe site vreo 10 tutoriale simple măcar. 3 am deja, mai lipsesc 7 pe care cred că le pot face între timp.

Evident, va fi ceva non profit, căci nu totul se face cu bani și pentru bani în lumea asta. Cred că va fi cel mai dificil site de monetizat întrucât în România temele nu se vând, se folosesc free sau nulled, pluginuri nici atât. Cred că voi avea șanse minime să monetizez dar în fine, nu e problemă. E un proiect personal născut din pasiune și până la urmă, ce nu facem noi pentru pasiune?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top