Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cred că nu mă cuprinde o scârbă mai mare ca atunci când văd clipuri despre niște asistați sociali care nu ar merita nici măcar un scuipat, ce să mai zic despre oamenii leneși? Astăzi vom discuta despre țigani, care și-au făcut un obicei, o strategie destul de bine pusă la punct în ultimii ani: fac 10 copii pe care-i duc la cerșit în străinătate. Cu banii de acolo își fac castele prin țară și își cumpără niște mașini pe care noi, pulimea care muncește cinstit și care dă taxe la stat, nu ni le vom putea permite absolut niciodată. Nici 10 vieți dacă a trăi nu am putea să facem cât cerșesc țiganii pe afară.

Ce mă enervează pe mine la culme este faptul că țiganii care au rămas în țară, cei bătrâni de exemplu, primesc ajutoare sociale fraților, da, că nu au venituri. De muncit doamne ferește să pună mâna, așa că de unde venituri? Acești oameni trăiesc din ajutoare sociale mai ales la Sadova cum este prezentată realitatea de altfel și în clipul de mai jos.

Fraților, uitați-vă bine pentru cine dăm noi jumătate din ce câștigăm către stat. Că dacă stăm să ne gândim mai bine, cam asta e proporția. Dacă punem la socoteală și TVA+ accize, ajungem să dăm la stat peste 70% din bani. Pentru ce? Ca să dea statul ajutoare sociale unor asemenea oameni? Asta e una dintre mizeriile care pe mine unul mă fac să mă gândesc la România cu chef de plecare. Da, vreau să trăiesc și eu într-o lume civilizată în care putorile sunt trimise la muncă, nu recompensate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top