Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

 

Fiecare ciudat care se crede samsar și care are impresia că din vânzarea de mașini second hand te poți pricopsi, va pune minim 1000 de euro la o mașină indiferent de vechime.

Astfel, dacă o să treci prin târgul auto din Drobeta Turnu Severin o să observi mașini vechi de 16 ani pentru care unii cer 2400 euro, neînscrise.

Cu acte cu tot ce trebuie mașina respectivă te ajunge la 3000 de euro și e aproape la fel de bătrână ca tine dacă o vrei drept prima mașină, la 18 ani.

La noi e nevoia asta de a face combinații, nu putem să fim ca nemții, adică să mergem la școală, să  pregătim o meserie din care să ne câștigăm existența.

Nu, la noi, în România, combinația e sport național, este jobul nr. 1 al putorilor și al leneșilor, al oamenilor care ar face orice numai să nu fie nevoiți să meargă la muncă.

De-asta există și olx.ro sau lajumate.ro. Sunt site-urile de întâlnire ale combinatorilor, unde se fâlfâie mesaje de genul „dă-mi un cric ia un cauciuc”…

Nu avem responsabilitate și nici dorința de a munci. Am spus de multe ori faptul că și în țara asta s-ar putea face multe lucruri dacă oamenii ar fi deciși să pună umărul la treabă.

La noi nu vrea nimeni să muncească, e mult mai ok să mergem în Germania și să aducem o troacă de-o seamă cu noi pe care să cerem 2500 euro, neînscrisă, doar pentru că are un motor euro 4 și este taxa mică.

E mai ok așa decât să mergem la muncă, să stăm plecați de-acasă câte 8-10 ore, poate și mai mult, să nu putem să bem cât vrem și așa mai departe… Că sunt mulți care nu se duc la muncă din cauza boaștei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top