Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Destul de puțini la număr sunt cei care doresc într-adevăr să încerce medicina alternativă atunci când vine vorba despre discopatie lombară. Oamenii parcă sunt orbiți de tratamentele promovate de niște medici șpăgari și plini de interese. Într-un fel e și normal să fie așa pentru că destul de greu medicina alternativă ajunge în prim-plan. Dacă suferi de această boală, trebuie să știi că poți trata discopatia lombară  prin terapia Bowen și ai face bine să încerci și această variantă.

Atâta timp cât nu ai nimic de pierdut, trebuie să încerci și o dată cu această încercare să se rupă într-un fel și lanțul neîncrederii legat între oameni și medicina alternativă. Foarte mulți au impresia că aceste metode alternative sunt de fapt niște păcăleli ale unor oameni inteligenți, puse la cale pentru a stoarce de bani niște oameni bolnavi. E o aiureală, escrocii sunt la pușcărie, nu oferă tratamente alternative pentru cei care suferă.

În țările occidentale aceste tratamente, această metodă Bowen, sunt foarte bie primite și văzute de către societate pentru că acolo există o altă mentalitate. De exemplu, oamenii când au o problemă încearcă pe cât posibil să o rezolve pe o cale ce nu presupune medicamente. În România, oamenii doresc doar acea pastilă minune care eventual să îi vindece peste noapte de orice boală, nu se interesează de mai mult. Se duc liniștiți la medici, medicii le prescriu o sacoșă de medicamente ți atât

Poate că în viitorul apropiat o să se schimbe puțin mentalitatea și în România și vom reuși să facem lucrurile așa cum le fac și străinii, adică vom încerca prima dată să ne vindecăm fără un braț de medicamente pentru că de cele mai multe ori, medicamentele repară într-o parte și strică în altă parte. Medicamentele trebuie să fie ultimele pe lista ta și chiar dacă nu ai încredere în alte metode, ar trebui să te gândești că de exemplu problemele la coloană pot să apară din diferite motive, iar dacă vei ajunge pe mâna medicilor, nu o să fie un lucru prea bun nici din punct de vedere financiar nici din punct de vedere al rezultatelor. Medicina de stat din România… știm cu toții cum funcționează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top