Sunday 19th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Masajul erotic nu mai este de mult un subiect tabu nici macar in Romania. Imi aduc aminte de anii 90, exista masaj erotic in Germania si nimeni nu privea acest lucru drept ceva rau. Acolo oamenii preferau sa isi vada de treburi de cat sa se coboare la nivelul de grass roots si sa inceapa cu barfa. Neamtu-i neamt domne, ce sa mai!… El nu are timp de barfa si de prejduecati. Isi duce viata linistit si incearca intotdeauna sa devina mai bun in ceea ce face. Numai in Romania vezi prosteala asta cu prejdecatile. Aceste prejudecati vin din cauza prostiei si a lipsei de ocupatie. Cand tu stai si gandesti lucruri despre X si Y inseamna ca ori nu ai ce face important cu viata ta si preferi sa o irosesti barfind pe altii, ori nu te duce mintea de mai mult…

Totusi, lucrurile s-au schimbat putin in ultimii ani si aceste prejudecati au inceput sa mai dispara sau mai bine zis sa se mai dilueze. Oamenii nu cred ca s-au desteptat, insa au inceput mai de graba sa face ceva cu vietile lor. Atata timp cat incepi sa dai din maini, nu mai ai timp de prejduecati, nu? E destul de simplu. Poate ca saracia ii impinge de la spate sa-si vada mai mult de ale lor si mai putin de ale altora. Din aceasta cauza dupa cum spuneam, e posibil ca prejudcatile sa se mai fi diluat in esenta in ultima perioada.

De exemplu, am observat ca destul de multi au inceput sa caute informatii despre tantric massage online. Adica sa caute detalii despre masajul erotic pe internet. Acest lucru nu poate de cat sa ne bucure pentru ca ne dam seama de faptul ca am evoluat putin, nu mai suntem chiar la stadiul de gaoace cu care ne obisnuisem de ani buni. Nu poti sa mai ai prejduecati cand te intereseaza masajul erotic. In primul rand, oamenii incep sa se documenteze si acest lucru inseamna ca nu vor mai putea sa vorbeasca doar asa ca sa se afle in treaba. Vor fi documentati si pe subiect si de aici alte discutii pot sa porneasca, in directia cea corecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top