Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Observ că în ziua de azi, ca să fii apreciat și popular nu trebuie să faci absolut nimic. Nu e nevoie de povești de succes în spate, de realizări, etc. Tot ce trebuie să faci este să arăți bine și like-urile încep să curgă, vin și followers pe Instagram, primești mesaje de felicitare și de admirație pentru faptul că arăți bine. Încep să curgă ofertele pentru publicitate la diverse și așa mai departe. În România dacă vrei să ai succes nu trebuie să faci nimic, nu trebuie să știi să faci nimic, trebuie doar să fii frumos.

Acesta este unul dintre motivele pentru care am ajuns să urăsc Facebook, nu există egalitate, nu există normalitate. Toată lumea admiră și ridică în slăvi niște oameni care nu știu să facă nimic, doar pentru că arată bine. Sute, mii de like-uri vin pe bandă rulantă la poze, comentarii de admirație, cereri în căsătorie dacă discutăm despre pițipoance, pardon, femei, și așa mai departe.

Facebook mi se pare o lume atât de falsă și de nedreaptă… Că-mi aduc aminte și despre machiaje… Tare sunt curios ce mai rămâne din divele astea online pe care toți labagii le admiră ca pe Dumnezeu doar pentru că arată impecabil într-o poză, dacă le dai jos machiajul… De ce doamne iartă-mă avem noi nevoie de atâta falsitate? De ce trebuie să admiri o tută doar pentru că și-a pus pe ea 2 lopeți de machiaj? Mi se pare o lume atât de mică acest Facebook, sau mai bine zis destinată exclusiv oamenilor mici. cred că trebuie să fii un om destul de mărunt să stai toată ziua pe Facebook să dai like l pozele unor domnișoare mai false decât tavanele din mall-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top