Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Se întâmplă de multe ori să ne trezim dimineața destul de plictisiți, mohorâți, nemulțumiți de modul în care arată dormitorul nostru. Nimic deosebit. Cu toții avem asemenea stări și din păcate, o reamenajare alături de o redecorare ne depășește din punct de vedere financiar. Nu avem bani să schimbăm mobila, poate nu avem nici timp ca să ne apucăm de renovare. Dar dacă am putea schimba aspectul general al camerei cu niște lenjerii de pat?

Ei bine, este posibil. Conform statisticilor, dormitoarele românilor sunt destul de timide în ceea ce privește dimensiunea. Cu alte cuvinte, sunt micuțe. Fiind micuțe, e destul de simplu să observi că majoritatea spațiului din acea cameră este acoperit de pat. În momentul în care reușim să schimbăm aspectul general al patului se va schimba implicit și aspectul general al camerei. Culorile acestor lenjerii de pat pot să facă minuni din punct de vedere cromatic și implicit al stării de spirit.

Cunosc oameni care schimbă sistematic lenjeria de pat. Uneori o schimbă pentru că vine un anotimp în care e nevoie de mai multă pozitivitate (toamna), alteori o schimbă cu una mai închisă la culoare astfel încât să mai scape oarecum de lumina obositoare, prea puternică a verii. Lenjeria de pat reușește cu brio să dea un plus de culoare atât în dormitor cât și în sufletul celui care o cumpără. De fapt, există multe articole pe internet, precum cel de aici, care susțin aceeași idee, că lenjeria de pat poate să conteze decisiv în stabilirea nivelului de confort psihic a casei. Cu cât avem o locuință mai pozitivă și mai frumoasă, cu atât vom avea o stare de spirit superioară, mai veselă.

Desigur, schimbare lenjeriei de pat este doar unul dintre mijloacele prin care puteți redecora oarecum dormitorul dumneavoastră fără să investiți mulți bani sau să fiți nevoiți să faceți alte eforturi. O altă variantă ar fi lumina ambientală în momentul în care afară se lasă seara dar despre acest subiect vom discuta probabil la toamnă, când se va însera mult mai rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top