Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

În momentul în care ajungi la Drobeta Turnu Severin, începi să observi traficul. Aici, singura lege care domnește este legea junglei. Fiecare circulă cum vrea, se oprește unde vrea fără să fie deranjat de nimeni și de nimic, nici măcar de claxoanele și înjurăturile șoferilor incomodați.

Acestea fiind spuse, să trecem la subiect. În imaginea de mai sus aveți doi șoferi care mai de care mai caraghioși. Îi numesc caraghioși pentru că au reușit să parcheze în șir indian în mijlocul străzii, blocând circulația pentru cei care veneau de pe strada pe care mă aflam eu și doreau să facă la dreapta pe bulevardul cu pricina. Primul care a parcat ca nesimțitul a fost cel cu Jeep-ul negru. Așa a învățat el la școala de șoferi, să parcheze fix pe colțul străzii, chiar înainte de trecerea de pietoni, poate poate iese vreo doamnă cu copilul în cărucior de după el și este lovită în plin de șoferii ce circulă pe bulevard și care nu o pot vedea din cauza faptului că a pus el mașina în fața trecerii.

În spatele lui s-a așezat strategic un alt Jeep, un tip cu o Dacia Duster. Eu am rămas și m-am minunat, am zis că doar doar mai vine vreo mașină și parchează în spatele celor doi, să blocheze complet strada pe care am coborât eu. Din ce cauză parchează lumea așa la Severin? Pentru că Poliția nu le face niciodată nimic. Acești nesimțiți s-au învățat să facă orice în trafic fără să fie deranjați de nimeni. Fac pariu că dacă mă duceam peste ei să le atrag atenția că într-o țară civilizată mașinile nu se lasă în mijlocul străzii, mai mult ca sigur m-ar fi înjurat sau m-ar fi luat la bătaie. Cum, să-mi permit eu să atrag atenția unor oameni de asemenea importanță?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top